Chokladnyheter

Dålig karaktär, jag??? Nä vaddå?? 😉 Jag skyller helt och hållet på G, det var hans fel. I måndagskväll kom han hem tidigare och när jag var i väg för att köpa tandkräm skickade han ett sms om att jag skulle köpa choklad. Först blev jag förbannad och bestämde att det inte skulle köpas någon choklad men sen såg jag dessa nyheter! Dom smakade helt okej faktiskt men jag kommer nog inte att springa och köpa dom igen, jag tycker nog alltid bäst om originalen. Har ni smakat dessa och vad tyckte ni?

I går och idag har jag i alla fall varit duktig och inte ätit någon choklad!

Join the Conversation

7 Comments

 1. Haha, skrattade lite när det första jag såg nu när jag tittar in var choklad kakor 🙂 Jag gillar polkan, sitter och äter det nu.. KRam

 2. Jag tyckte den med Polka var riktigt god men orginalen är alltid bäst!
  Ush..Nu blev jag jättesugen på choklad..får nog smita iväg på min rast och inhandla!
  Hoppas ni har en fin dag tillsammans!
  Massa Kramar!!

  Saknar er!!

 3. Har provat polkan och tyckte den var riktigt god. Gillar i och för sig även originalet, älskar choklad i dom flesta former :-).

 4. Haha.. jag stog länge och glodde på dom i helgen faktiskt, båda varianterna 😀 Men sen tog jag mig i kragen och gick därifrån. Och kors i taket, jag har inte ätit någon choklad sedan dess!!! Jag är i chocktillstånd faktiskt!

  😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *