Ordning & reda….

I dag inhandlades en bra skrivtavla och en sådan har jag efterlängtat här hemma lääääänge kan jag tala om.

På denna tavla ska vi skriva veckans matsedel, saker som behöver göras, inplanerade saker den närmaste tiden och många andra bra kom i håg-saker. Nu gäller det bara att jag lär mig att skriva snyggare och att få G att vrida på huvudet i köket och läsa på tavlan också..sedan är min plan fullbordad.

Jag är trött på att vara den som ska komma i håg och se till att allt flyter jämt och med G:s arbetstider så är det inte alltid så lätt att ha en fullt fungerande kommunikation alla gånger. Sedan är min käre sambo också en sådan person som man får vara glad för om han kommer i håg vad han själv heter, vad han gjorde i går osv 😉
Han har nu sedan i februari jobbat på det nya jobbet och behövt ha matlåda med sig men det går att räkna på fingrarna så många gånger som han faktiskt kommit i håg matlådan!!! Många av nära och kära undrar ibland hur han och jag egentligen kan leva i hop och det undrar jag också i bland, HaHa! Men så lider jag ju också av bla kronisk magkatarr….

Nä nu ska det bli ordning och reda hos oss…i alla fall på mat- och kom i håg-biten!

Ordning & reda-tavla – Granit 289 kr

Join the Conversation

6 Comments

 1. Den är en magnetisk whiteboard med en filtdel där man kan sätta nålar.
  Det enda som var lite negativt är att den förtryckta bakgrunden är silverfärgad och jag trodde att den var vit och dessutom kan den bli lite lite repig märkte jag när jag satte fast en magnetiskt klämma.

  jag köpte den på Granit i Sickla och dom hade flera kvar så det är bara att åka dit 😉

  Kram kram

 2. härligt & se…
  Vi har sen jossan föddes, levt slaviskt efter vår familjealmenacka… för våra egna fick-kalendrar glöms lätt bort…. andreas har oxå amningshjärna (tyvvär e det som hos gunnar troligen kroniskt/genetiskt), så vi gör vad vi kan för att ha koll på saker… syns i morrn

 3. Jaså du har också en sån sambo, välkomen i klubben och du inte för att vara taskig men han kommer förmodligen inte kolla i den där almanackan..

  Jag har försökt med allt här hemma tillslut kom jag på att jobbmailen var det bästa som är synkat med outlook i mobilen. Det är mitt tips om du har en karl på fältet förstoss?!

 4. Vilken smart tavla den var verkligen jättefin!En sån skull jag med
  vilja ha här hemma. Men får nog oxå träna min sambo på att se den..;)
  Tycker ni är duktig som gör matsedel det är någoting vi vill börja med.

  Hoppas ni mår bra!Massa kramar från oss.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *