Rensa huvudet

Morgonen bjöd på en massa bus tillsammans med Isabella och Oliver som båda vaknade vid 6 i morse. Oliver tyckte att det var roligt att spana in vad syrran gjorde hela tiden.

På förmiddagen lämnade jag och Oliver av Isabella på dagis för en massa bus och skoj. Dom skulle ha stafflier ute på gården och måla i dag, vi får väl se om jag får något konstverk av Isabella i eftermiddag 🙂

Oliver och jag har tagit en långpromenad och rensat bland alla snurrande tankar i mitt huvud. Mår väl inte så jätte bra just nu, det är väl lite mycket tankar att brottas med och framtidsoro mm men ibland ramlar man ju nedför stegen och då är det bara att försöka att klättra upp igen. Skönt att man har vänner som puttar på i baken så att man har en chans att orka klättra uppåt igen 😉

Har njutit av solsken, vackra utsikter och natur i dag och känner mig nu redo att gå och hämta hem mitt lilla stora vilddjur. Vi får se vad kvällen bjuder på för roligt, kanske lite lekparksbus eller kanske göra pärlhalsband…

Bilder från promenaden i dag

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad fina bilder du har tagit gumman!Du är duktig ser så härligt ut!
    Du vet att jag alltid finns här för dej dag som natt,mej blir du inte av med i första taget!
    Längtar tills vi snart ses ska bli skönt att träffas ochh krama dej!
    Hoppas ni får en fin dag!! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *