Full rulle kanelbulle…

I måndags kväll kom vi hem från en mycket härlig och rolig semester i Göteborg. Nu är det full rulle kanelbulle som gäller här hemma med att fixa inför försäljningen! I går flydde jag och barnen röran här hemma och åkte till Skansen med mormor och gammelmormor. G var kvar hemma och lade färdigt golvet i hallen. I dag har vi röjt ut Isabellas rum och gjort om det till sovrum och nu ska målning ske i vardagsrummet. Stress och panik är bara förnamn just nu och min magmedicin får jag inte äta när jag ammar…suck! Vi får väl se hur länge till jag står upprätt…
Tyvärr finns det ingen tid över för bloggen just nu och inte att hänga med hos er heller men jag hoppas att ni har en skön sommar och inte heller har så mycket tid över för uppdateringar. Men jag gissar att det kommer att ta mig halva hösten att läsa igen hos er ändå 😉
Återkommer så fort det blir en liten gnutta tid över!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *