Kärlek

Det bästa Oliver vet är att spana in vad syrran gör, han önskar nog många gånger att han var lite större och kunde vara med och leka. Isabella gillar sin lillebror och är väldigt snäll mot honom. Det är skönt att det är mot oss hon tar ut det negativa med att lillebror kommit till världen genom att hon trotsar extra mycket och söker bekräftelse och uppmärksamhet konstant hela tiden! Men som sagt hellre det än att hon skulle vara elak mot sin lillebror.
Det gäller väl att njuta för sedan kommer det nog en tid då dom inte är överens om nåt…
Just nu ligger Oliver här i mitt knä och gurglar en massa och försöker att prata med mig och Isabella 🙂

Isabella dansar och Oliver tycker att det är jätte kul

Isabella sitter och ammar sin docka på golvhögen som ska läggas i köket.
Om vi kände att det var trångt innan så kan jag berätta att det definitivt känns så just nu med alla kartonger, målarfärgsburkar, verktyg, panel, hyllor och golvplankor som ska fixas…. men det blir nog bra när det blir klart. I morgon åker Isabella till mormor så vi kan fixa här hemma och gå på bröllop på lördag.

Join the Conversation

4 Comments

 1. Bra att hon är snäll mot lillebror 🙂 trotset är ju där mot er såklart.. det är nog naturligt när hon förlorar så mkt uppmärksamhet helt plötsligt. Undrar hur det ska bli här eftersom jag redan tycker Ville trotsar massor!

  Kram

 2. Vad fina bilder på dina godingar! Mysigt att hon är så go mot sin lillebror,
  det får du påminna dem om sen när dem är större och kivas…;)
  Ser fram emot att ni ska på bröllop.., så jag får gosa med Oliver..:P
  Nu är det nedräkning för helt slanten, väskan ska packas imorgon och sen drar jag..;) Mot andersson lindström!

  Hoppas ni får en fin kväll Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *