Uppfräschning pågår…

I dag satte vi i gång med uppfräschningen utav hallen. Jag slipade garderobsdörrarna, sovrum- & badrumsdörren med vår nya slipmaskin, den fick väl godkänt! Sedan har vi målat vitt, vitt, vitt, vitt… I morgon ska vi måla färdigt, sätta upp panelvägen och på den krokarna och hyllorna. Dessutom hoppas vi att vi även hinner lägga in det nya golvet.  Klockan 22 kommer Anna hit så då måste vi ju ha hunnit att röja lite så hon slipper att komma till en stökig arbetsplats 😉

Oliver har skött sig ganska bra i dag så det var kanon, hoppas nu att han låter oss fortsätta i morgon.

I kväll tog vi en paus i målningen och åkte i väg på en lägenhetsvisning och där kände vi att vi absolut skulle kunna bo faktiskt så nu funderar vi på att buda i morgon. Det är en trea och vi vill ju helst ha större, eller helst av allt ett hus men det blir nog så att vi måste mellanlanda i en lägenhet tills föräldraledigheten är över fast det beror ju också på hur mycket vi får för våran lägenhet… Hoppas hoppas att vi kan få så vi kan köpa oss ett hus utan att behöva flytta långt i från stan!! Önsketänkande ab!

Hoppas ni har haft en bra torsdag allesammans!

Jobba ni, jag ligger här och övervakar arbetet 😉

Join the Conversation

5 Comments

  1. Hej Anna! Tänkte lämna ett litet tips, du kanske redan sett det men just nu är det ju 50% på all Odd Molly på Mathilde… Jag var där igår, fanns massor kvar… Kram Caroline

  2. Haha sötkorven 🙂 vilken skön stajl han har grabben!

    Vad duktiga ni är! Vitt vitt vitt låter snyggt snyggt snyggt! Me like!

    Hoppas det går vägen med bostad! håller tummarna!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *