En början…

För 4 år sedan togs denna bild när jag och G var på semester i Egypten och jag avskydde denna bild då jag tyckte att jag var sååå fruktansvärt tjock. Visst hade jag några kilon som definitivt kunde tas bort men tänk om jag då hade vetat hur jag skulle se ut 4 år senare…. 😉

HaHa! En riktig liten tjockis som inte gör annat än att svullar i sig en massa smaskens. Men i dag har jag varit duktig och äntligen tagit mig i väg på ett 30 min spinningpass och ett 30 min corepass. Herregud, men även om det gjorde ont i arslet och jag hittade en massa muskler som vilat lite för länge så känner jag mig taggad för ett nytt pass. Nu har eventuellt (ja jag säger eventuellt eftersom jag känner mig själv) jakten på dom många, ohälsosamma, fula och onödiga kilona börjat…Lite smått i alla fall. Svårast är ju att bli av med sötsuget!!

Join the Conversation

2 Comments

  1. brukade oxå ogilla bikinibilder på mig själv. nu tittar man drömmande tillbaka på bilderna & drar lite i sin gummimage….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *