På bio

I dag startade jag och Isabella helgmyset med att åka tunnelbana in till söder och gå på bio tillsammans med Sofi och Elis. Vi såg “Spöket Laban” och det var Isabellas första gång på bio. Det gick bra, dom sista 10 min satt hon i mitt knä och började vara lite lite less men det gick väldigt bra så det kommer att bli fler biobesök framöver. När vi kom hem berättade hon stolt för pappa G att hon sett film på en jätte jätte stor tv 😉 och att hon ätit popcorn förstås! Spöket Laban var kanske inte hennes absoluta favorit och efter en stund in i filmen så sa hon högt och tydligt “mamma jag vill se Musse” HaHa!! Fast allra bäst var när Elis försökte prata med Isabella så svarade hon “Nej Elis, jag är upptagen, jag kan inte prata nu. Jag är upptagen Elis!” Dom två sötnosarna kan verkligen låta som ett gammalt gift par i mellan åt!!

Trevlig helg!

Join the Conversation

4 Comments

  1. Dom är verkligen söta när dom försöker prata med varandra. Om det inte är den ena som inte lyssnar eller springer åt andra hållet är det den andra 😀

  2. Gullegrisar! Vad roligt att vara på bio, perfekt början på fredagsmyset ju..!
    Håller med om att dem låter som ett gift gammalt par, och vem vet
    dem kanske blir det en dag?…;)

    Hoppas ni får en bra helg !Hörs imorgon…;) Kramar

  3. Vad kul med bio. Jag funderar på att testa att gå med Nova nu i höst också så det var kul att höra att det funkade så bra för er. KRam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *