Bra grannar

I dag började jag och Jeanette morgonen som vanligt med en uppfriskande promenad för att röra på fläsket. Sedan på förmiddagen fick jag och Oliver lifta med henne och Linus till IcaMaxi för att handla.
På eftermiddagen kom bärgningsbilen för att hämta vår bil men bärgningskillen fick efter lite pill igång den och sa åt mig att inte stänga av bilen förrän jag köpt ett nytt batteri. Så Jeanette fick snabbt hämta upp Oliver och jag körde i väg till macken där jag skulle köpa ett nytt bilbatteri. Det kändes ju lite läskigt och stressande att behöva lämna bilen på utanför, man får ju inte ut ett öre på försäkringen om någon tar den i de läget. Självklart så var ju just de batteriet som jag skulle ha slut och dom hjälpte mig att hitta en mack som hade ett inne och det var macken i Rinkeby. Så nu har jag för första gången i mitt liv satt mina fötter i Rinkeby men att lämna bilen på där utanför kändes ju ännu mindre okej…
När jag kom hem på parkeringen stängde jag av bilen och den startade faktiskt sen igen så jag chansade och åkte till dagis och hämtade Isabella och vi kom ju hem igen och det kändes såååå skönt att slippa skava kommunalt. I kväll har G bytt batteri och nu håller vi tummar och tår för att vår kära bil startar i morgon när vi ska i väg till dagis och babysim 🙂

Oliver hjälper mamsen att plocka in varorna efter Maxi-besöket

Join the Conversation

1 Comment

  1. Härligt när man kan hjälpas åt!

    Sötnosen! Gud tänkt att han går i gåstol och nästan kryper! Det är ju inte längesen han föddes 😉 Det händer mycket med Lowe också.. inget kryp än 🙂 men man märker hur medveten han är och att han är nyfiken på allt som händer runt omkring honom. Speciellt när vi äter.. då undrar han vad sjutton vi gör 😉

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *