Julkort

I torsdags kväll efter middagen pysslade vi lite här hemma. Isabella gjorde fina julkort med paljetter, hon älskar att pyssla men det är ju alltid lite spännande när vi ska pyssla för både hon och jag har ju lite dåligt tålamod 😉
Jag har nu i vårt nya hem fyllt två byrålådor i vardagsrummet med våra pysselsaker så dom är lättillgängliga och hon kan pyssla lite när hon själv vill. Det verkar vara väldigt uppskattat och hon är duktig än så länge med att plocka undan efter sig när hon är klar.

Join the Conversation

7 Comments

 1. Vad roligt att hon gillar att pyssla! Kul att få göra sina egna julkort!
  Smart ide att ha en låda som hon når och att hon kan ta fram när hon känner sig pyssel sugen!

  Massa kramar

 2. Så roligt med en unge som gillar att pyssla! Vilgot är väl sådär.. men jag tvingar honom ibland för att jag tycker det är så kul 😉

  På Maxi alltså 🙂 va bra och bra pris! Ibland letar man på fel ställe bland dyra saker!

  Kram

 3. Kul med lite pyssel o egna kort kram o ha en härlig luciadag.Måste fråga hur många tim får isabella gå på dagis?har ni kostnadsfritt?

 4. Så roligt med en unge som gillar att pyssla! Vilgot är väl sådär.. men jag tvingar honom ibland för att jag tycker det är så kul 😉 På Maxi alltså 🙂 va bra och bra pris! Ibland letar man på fel ställe bland dyra saker! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *