Nattbus

I natt satt jag och Oliver uppe och lekte i hans rum, men det är väl fullt normalt att göra vid klockan 00.30?? Vi körde bussen, lekte med bondgården, vi byggde med klossarna. Stackars Oliver vaknade nämligen och var helt otröstlig, han bara vrålade och vrålade. Efter ett antal olika försök med det ena än det andra så testade jag att gå in och spela melodierna på hans favoritleksaker och han blev helt tyst och satte sig och lekte istället. Vet inte om det var en tand som sprack igenom eller om han av alla förkylningar har tryck i öronen eller om det var magknip.  Jag kunde inte ge honom någon mer alvedon för det hade inte gått tillräckligt med timmar emellan. Hur som helst efter en stunds lekande blev han så trött så trött igen och vi kunde gå in och lägga oss och sova till klockan 7.00.
Nu har jag fått läkartid för både mig och Oliver, jag orkar nämligen inte med att det ev värker hål i mina öron i år igen, jag ska vara ute i god tid denna gång. Vi känner oss i övrigt lite piggare och bättre i dag.
I eftermiddag blir det snöbus och pulkaåkning tillsammans med grannarna. Isabella är taggad redan nu att åka jätte fort med snowracern 😉

Hoppas ni får en bra lördag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad skönt för er båda att ni känner er lite piggare !! Hoppas det går över snart Önskar er en riktigt trevlig helg och hoppas ni får en härlig dag i pulkabaken ! Här ska det rensas i vår källare för fullt ! Vi lär ju höras i helgen!! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *