På önskelistan

Bilder: Plantagen.se & webergrill.com

Nu är vi ute i god tid men på sambons och min önskelista till födelsedagen i vår står det två saker. Vi önskar oss vita trägårdsmöbler i trä till vår nya uteplats. Vi önskar oss också en grill, men vi kan inte riktigt bestämma oss för vilken sort. Kanske en kolgrill för jag tycker att maten får godare smak fast jag har ju tyckt att maten som är grillad på en gasolgrill smakar kanon den med så jag vet inte. Jag är lite rädd för gasoltuber men det är ju också väldigt smidigt med en gasol- eller en el-grill. Vad ska man ha, vilken grill är bäst egentligen?

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack för tipsen 😉 Har tyvär dålig koll på vad som är bra grill . Kan ju knappt göra bearnese sås 😉 ha ha ohh My goooth !

  2. Jag rekommenderar gasolgrill, mindre med rök och luktar mindre. Du kan testa vår när du kommer ner och hälsar på.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *