Sjukstuga

Här hemma är det fortfarande lite sjukstuga. G har nu blivit sjuk och är hemma från jobbet i dag. Han ligger och försöker sova bort sin feber. Själv är jag väl inte riktigt på topp än men sånt får man ju försöka att glömma bort i dessa lägen och köra på, barnen är ju pigga och glada fast med lite rinnande näsor. Men deras energi är det ju inget fel på… Vi ska snart ta oss ut till parken för lite utelek.

I går städade vi bort all jul och det känns faktiskt riktigt skönt. Granen var nästan helt naken utan barr stackaren så det blev ingen dans vid julgransplundringen tyvärr.

Oliver nattades i hans säng inne i hans rum i går och det tog faktiskt en hel timma till första gnället och då lyckades jag få honom att somna om igen. Vid 23.00 byte vi blöja och tankade i honom en välling som vi brukar och han fortsatte att sova i sin säng fram till 3.15. Jag var alldeles för trött och lat och lade honom bredvid mig i vår säng.  Men vi kör om i kväll igen, jag tycker att det gick riktigt bra ändå. Jag har inte köpt någon cd-spelare än så han fick ha vår radio och lyssna på p3 och jag tror att det gjorde susen. Båda våra barn gillar att ha ljud omkring sig och vaknar mycket lättare om allt är knäpptyst. P3 var enda kanalen utan störningar men det kändes väl sådär när jag kom in vid blöjbytet och hör att det är ett premiärprogram av “Ligga med p3” som hörs ur högtalaren, jaja det är väl bra han kanske inte får ig i sexualkunskapen i skolan i alla fall. haha!

Nä nu är det två busungar som hittar på rackartyg så det är bäst att gå…. 😉
Hoppas ni har en bra tisdag!

Vi har spelat Pippi-lottot hundra gånger om i dag också

Oliver är och handlar frukt och grönt

Oliver går varv efter varv runt vardagsrumsbordet i hopp om att komma åt fjärrkontroller eller annat spännande som man inte får ha

I söndags fick Isabella ett nytt spel, ett memory.
Vi testade att spela det i dag och det tyckte hon också var roligt.

Join the Conversation

6 Comments

  1. Krya på er ! Hade jag bara varit där uppe nu så hade vi tagit barnen så ni får vila ! Vad skönt att barnen är pigga och glada, var så härligt att höra Isabella igår! Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans! Massa kramar

  2. Fia: Tack, det gör det nog snart! Isabellas bord och små stolar är köpta på Duka.

    Anna: Tack vännen jag vet att du skulle det och det värmer ska du veta. Men nu är tant agda snart fit for fight igen. Du vet ju hur det är med våra karlar när dom blir sjuka…oj oj oj! 🙂 Nu vill jag bara att det ska bli i morgon och du ringer och säger JA! Fast du skulle ha hört vad Isabella sa eller du kan nog gissa vem hon tyckte skulle följa med dig…. hehe!!

    Sofi: Nja jo fast jag har bara en när G inte är hemma i vanliga fall och den är ju mitt liv. Jag ska inhandla en musikspelare åt honom men tills dess får han lyssna på p3 🙂 Undrar vad han får höra denna natt haha!

  3. På duka…det hade jag aldrig kunnat gissa!Jag hade inte en aning om att dom hade möbler.Jag har sett nått liknande på Nordik med jätte snygga stolar till som jag tänkt köpa till tjejerna =)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *