Tisdagen är i gång för fullt

Oliver tycker att det är spännande i tvättstugan

Morgonpromenaden är avklarad, postärendet är avklarat, paketinslagningen är avklarad, chiliconcarnen blev en smarrig lunch och tvättstugan är nu avklarad. Så skönt dessa dagar när allt bara flyter på och strax är det dags att fara i väg över till Elis som fyller år.  Skulle ju även vilja ta en tur till Göteborg eftersom vår bästa Anna även fyller år idag men det är ju inte lika enkelt som att åka över till Nybodahöjden.
Hoppas ni också har en bra flytande tisdag!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tänk min finaste! Förhoppningsvis nästa födelsedag eller redan på din dag kanske, då kan jag komma på 10 min..;) Eller till och med vara hos dig redan när du vaknar! Oj vad vi längtar! Härligt med dagar som bara flyter på !

    Lycka till imorgon på skidorna! Puss & Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *