Vår lördag

Isabella pysslade lite med leran på förmiddagen och jag kan åter igen tipsa er om att göra i ordning pyssel som barnen själva kan hämta och pyssla lite när dom själva vill.

Oliver redo i sina snygga gröna badbyxor för att ta igen ett babysimpass som vi tidigare missat i kursen. Isabella var hemma och busade ute i snön med Jeanette, Daniel och lille Linus. Guld värt till vänner som frivilligt vill ställa upp och verkligen gör det också.

Oliver har badat klart och tycker verkligen att hänglåset återigen är en mycket spännande sak

När jag och Oliver kom hem blev det en liten tur ner till affären för det var nämligen en liten dam som kommit på att det var lördag i dag och att det är lika med att man får äta lördagsgodis. Skönt att hon inte kommer på det varje lördag och att hon dessutom inte gillar så mycket godis utan hon nöjer sig med en liten chokladbit eller en zoo-ask 🙂

Oliver testar att gnaga på en äppelbit efter att han för första gången på ganska länge ätit bra till middag.

Isabella leker tålmodigt i väntan på att vår middag ska bli klar i ugnen. I kväll blev det baconlindad kyckling med getost. Det blev riktigt mumsigt. Nu blir det lite Bolibompa och vi väntar på att pappan i huset ska komma hem från jobbet och sedan blir det nattning och myskväll därefter. Grannen ovanför har satt upp en lapp om att han ska ha fest med afterski-tema för ca 20 pers och ursäktar sig i förhand för eventuella störningar så vi får väl se hur kvällen och natten blir, HaHa!! Ja fast mina barn brukar ju inte bry sig om sånt och inte vi heller, här är familjen tröttmössor som snarkar och sover som små grisar:)
I morgon blir det lugnt här hemma, vi ska se till att vi alla frisknar till nu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *