Framsteg – Oliver

Vår lille kille är verkligen på gång nu och det händer en massa i hans utveckling. Han går mer och mer själv och längre och längre sträckor men han är inte riktigt säker ännu och stapplar väldigt och tappar balansen. Men han övar duktigt på, han är envis han med!

Han har även börjat att bubbla på mer, man förstår inte ett ord men man hör att han försöker härmas lite ibland när man tittar i pekböcker osv. Han kan ju säga långa haranger som man inte fattar ett ord av, låter ibland som att han håller föredrag. Han skäller på sin syster när hon bland annat tar saker ifrån honom, det låter väldigt kul.

Han har ett väldigt humör vår lille gosse (precis som mor och syster sin) kastar sig ned raklång på golvet och vrålar när han blir arg.

Imorgon ska vi till bvc på 10 månaderskontrollen som blev framflyttad då han inte mådde något vidare i magen. Nu är han tokförkyld men jag tänker åka ändå.  Nästa vecka blir han 11 månader och ska ut och flyga flygplan för första gången.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *