Klirr i kassan

Idag har det varit full rulle här med folk som tittat och köpt saker. Vi fick äntligen arslet ur vagnen och satte ut några annonser med saker som bara står och saker som vi inte längre behöver. Och fort gick det! Jisses, folk var som tokiga och allt vi satte ut har vi inom 12 timmar fått sålt! Tvättmaskinen, skåpet i Isabellas rum, en bokhylla, liggdelen till UJ-vagnen och Olivers gåstol. Babysittern och ena babygymet är undanlagda till en vän som väntar liten och ville köpa. Perfekt med lite klirr i den lilla kassan men framför allt, skönt att bli av med sånt som man inte behöver och som tar upp plats i klädkammare, förråd och garderober. Tänk att man kan få ihop ett par tusen bara på att rensa.
Nu blir det Melodifestivalen med sambon. Vi ska smaska på lite melon och parmaskinka, blev så sugen efter att jag läste att Petra åt det förra lördagen.

Hoppas ni haft en bra lördag!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad roligt att det har gått så bra med försäljningen! Alltid roligt med lite extra i kassan ! Du kan få bjuda mig på en glass i spanien om du vill 😉 ha en fin söndag! Lycka till på träningen! Puss kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *