Helgen är här

Jag och Isabella invigde denna helg med att i eftermiddags åka in till stan där vi gick på bio och shoppade. En perfekt start på helgen. Isabella blev helt förstörd när vi kom ut från bion och såg snöovädret, hon utbrast deprimerat “Åh näääej jag ville ju cykla”. Vi har nämligen sagt att cykeln kommer inte fram förrän snön är borta och vi trodde ju faktiskt att det snart skulle vara dags.

Filmen vi såg var “Var inte rädd Långa farbrorn” och den var mycket uppskattad, fast jag tror att popcornen var mest uppskattade 😉 Efter bion gick vi en sväng på stan och inhandlade lite nödvändigheter som lekbyxor och regnställ åt Isabella och en vårjacka åt lillebror.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Isabella idag på bion

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilken mysig dag ni haft! Alltid roligt att shoppa och bio popcorn är det bästa! Hoppas ni får en mysig kväll och helg! Saknar er !! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *