Hemma igen

Det var ju lite mindre kul att landa hemma i ett regnigt, snöigt och kallt Sverige idag. Visst har vi haft otur med vädret nere i Spanien och kommer hem lika bleka som när vi åkte men vi har ju kunnat gå vårklädda där nere i alla fall. Det har varit jättekul att se hur pappsen och Carita bor och lever där nere i Torreveja, återkommer med bilder och berättar mer när vi landat lite mer ordentligt här hemma. Hoppas ni också har haft en bra vecka. Jag är helt slut, god natt 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Men det är väl aldrig dåligt väder där ? Tack för en jättefin vecka tillsammans* Tomt att sova i natt utan en hand att hålla i =)
    Hoppas ni får en härlig fredag tillsammans! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *