På carnival

På lördagen gjorde vi som spanjorerna dagligen gör nämligen tog siesta på dagen så vi kunde gå ut på kvällen och se carnivalen. En riktig folkfest i staden och man förstår hur olika vi svenskar och spanjorer lever. Carnivalen började klockan 22.00 och det var barn som var seriöst utklädda och hade övat in koregrafi och dom olika klasserna tävlade om förstaplatsen såklart. Aldrig att en kortege med barn skulle börja kl 22 och inte sluta förrän efter klockan 0.00 i Sverige!! Riktigt häftigt att få uppleva andra länders kulturer och folkfester. Nu var vi ju fortfarande svenskar så vi fick ge upp innan kortegen var klar för det drog ut på tiden och min rygg höll på att gå av med Oliver sovandes i bärselen. Dessutom var det ju en dag i morgon också, haha!!

Brudarna dansade loss i väntan på att kortegen skulle komma

Isabella hade lite blandade känslor över confettin som barnen kastade ut över oss, ena stunden var hon överlycklig och nästa stund blev hon sur över alla prickar. Dom söta barnen i kortegen kom fram flera gånger och gav Isabella nävar med confetti så att hon också kunde kasta. Gatorna var täckta med färgglad confetti

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det var jätteroligt att se! Och roligt att ta en sväng om med isabella 😉 Tur vi tog en siesta på dagen så vi orka 😉 puss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *