På stranden

Jodå trots att vädret var som det var när vi var i Torreveja och hälsade på morfar och Carita så blev det en tur ner till stranden. Det är inte ofta man sitter påpälsad på en strand 😉 Oliver tyckte att det var jättekul att premiärgräva i sanden.

Oliver tyckte att det var spännande att känna och gräva i sanden

Jag tvingade Anna att ta av sig jackan för att få vara med på kort 😉

Blekare mama får man ju leta efter. Jag vet inte när jag var så blek som jag är idag…
Jag håller tummarna för en fin sommar i år med massor av sol.
Förra sommaren renoverade vi ju inne dom fina sommardagarna och i övrigt satt jag mest och ammade Oliver i skuggan…

Två coola brudar på stranden som gör sandslott

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad gör man inte för att få vara med på bild 😉 Åh längtar tillbaka ! Och saknar er så mycket! Älskar bilden på mig och partypolaren hon är en riktig stekare på stranden! Och det är så roligt med sand slott 😉 puss på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *