Påskdagen

På påskdagen blev det sol-, shorts- och balkongpremiär för mig och Isabella. Vi har verkligen haft ett underbart väder nu i påsk och vi har njutit för fullt. Det var ju inte alls längesedan det var -15 grader…

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi tillsammans med G.s släktingar ute på landet med god mat, lite bus och kvällen avslutades med en påskeld. Hur mysigt som helst! Höjdpunkten på hela dagen enligt Isabella och dom andra barnen var nog när farbror Henrik tog med alla barnen på en åktur på sin flakmoppe.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad härligt det ser ut ! Ser verkligen sommrigt ut ! Och det ser väldigt roligt ut att åka flak moppe hade jag med velat göra ! Tusen kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *