Bus hos mormor

I dag åkte vi och hämtade hem vår älskade lilla tjej som spenderat helgen hos mormor. Det har varit rena semestern med att bara ha haft ett barn här hemma. Utan båda hade det varit för tomt.
Igår hade vi städdag med föreningen och det var faktiskt jättetrevligt att träffa en massa grannar (som vanligt vid sådanna tillfällen så kommer ju långt ifrån alla…) På eftermiddagen uträttade vi några ärenden och på kvällen stoppade vi ner Oliver i vagnen och nattade honom där genom att tillsammans gå en långpromenad genom skogen. Underbart att vi har så nära till naturen.Nu är vår lilla tjej hemma och allt är som vanligt igen och även fast vi redan klockan 14 idag fick vara med om trotsutbrott så är vi glada att ha henne hemma igen, såklart.Isabella och mormor verkar ha haft en rolig helg tillsammans.

Buskul hos mormor

När vi kom hem tog jag och Isabella en tur i skogen och plockade kottar till planteringen av blommorna som vi köpt

Medan jag planterade så var det full rulle på barnen på bakgården

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *