En ny vecka

Ja ha då var det måndag igen och en ny vecka är . I morse hade både jag och G svårt att kliva upp efter en ganska jobbig natt utan mycket sömn. Det hade såklart inte våra två små busfrön som studsade upp före oss. Men jag fick en väldig fart upp när jag insåg att det var väldigt tyst uppe och det är ju aldrig bra när det är helt tyst… Men när jag kom upp möttes jag av en urgullig syn. Där i vardagsrummet satt Isabella i soffan och Oliver den lilla sötnosen satt i sin gåvagn och dom tittade fascinerat på Bolibompa.

Idag har jag varit på en riktigt bra föreläsning med jobbet, “Mr Tourette och jag” med Pelle Sandstraks. Hans berättelse om hur det är att leva med tourettes syndrom. Riktigt bra, så har ni chansen att se honom så gör det.
På eftermiddagen har vi varit iväg på vårt första samtal med en psykolog för att få någon rätsida på vardagen med nattskräck, icke fungerande blöjavvänjning och för att hantera hysteriska utbrott. Det kändes jätteskönt och bra och det är jag positivt överraskad över.

Sedan blev det en tur till Ica Maxi för storhandling så nu är kylen, frysen och skåpen fyllda igen. Skönt! Oliver premiäråkte bilkundvagen och han stormtrivdes.

Sötnosarna i morse

Oliver körde bruumm brumm

Isabella provsatt hästen nere vid garaget vid Maxi

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad söta dem är där dem sitter tillsammans och tittar 😉 Vad skönt att mötet kändes bra ! Vilket raggar åk som oliver skaffat han ser ut att trivas 😉 kram på er !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *