Myskväll

Oliver leker med dockhuset & Isabella har fullt upp bakom disken i hennes affär

Isabella fotograferade Oliver och mig, två tröttmössor

I kväll har jag och barnen dansat och busat hela kvällen. Isabella har lekt affär bakom sin spis och jag och Oliver har varit kunder. Oj oj oj vad vi har handlat 😉 Det är såååååå härligt med fredag och helg, jag har saknat mina små trollungar enormt denna vecka. Nästa vecka ska jag bara jobba tre dagar och veckan därpå bara fyra och det betyder ju att det blir ännu mera myspys med mina små. Det är härligt med helgdagar.
Trevlig helg!!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Låter som en kanon kväll ! Härligt att man bara jobba några dagar nästa vecka ! Ser ut som det Isabella har mycket gott i sin affär ! Får med komma och handla ! Ha en underbar helg !! Lär ju höras snart 😉 Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *