Lekparksbus

Idag tog vi en promenad bort till Solna centrum för att handla lite smått och gott på Kvantum och dessutom slå två flugor i en smäll dvs även få barnen att vila middag i vagnarna. På vägen hem stannade vi till vid en lekpark som såg rolig ut. Det var väldigt rolig så där kommer vi göra fler besök. Oliver imponerade med att själv åka den lilla rutschkanan. Först klättrade han upp, sedan swingade han sig i stången (precis som han sett sin syster göra förut) och sedan åkte han iväg… Så underbart sött att se.
Nu ska jag ut och plantera lite kryddor och blommor som Isabella och jag var i väg och handlade idag hos Slottsträdgården som ligger bara en liten bit bort. Isabella är ute med sin nya kompis Isabella och dom cyklar runt runt runt här på baksidan.
Hoppas ni har lika härliga dagar som vi. Det känns nästan lite som att vi har sommarsemester.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad härligt väder det har varit ! Perfekt för att vara ute och leka. Vad han kan Oliver, tur han har en syster som kan lära honom hur det går till..;)

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *