Regnig söndag

Idag har det varit en regnig och mysig söndag. Jag började morgonen med min stavgångsrunda. Det var nog bara jag, fåren, kossorna, hästarna, sniglarna, några rådjur och regndropparna som var vakna.
Efter lunch åkte jag och barnen till Nacka Forum för lite shopping men det blev en knasig runda då jag glömt min kortdosa i träningsväskan från igår. Suck! Skrapade i hop lite kontanter, jag brukar aldrig ha kontanter på mig längre. Isabella kunde i alla fall köpa sina lila flipflopp som hon tjatat om. När vi kom ut till bilen så ser jag att bensinlampan är tänd…jag har inte så stor koll på den där lampan men hittills har jag aldrig fått bensinstopp. Eftersom jag inte visste hur länge jag åkt med lampan tänd och befann mig på andra sidan stan och inte visste om jag skulle få köa hem så var det bara att tanka. Oj oj oj vad beroende man är av sitt visa-kort!! Tur att jag hade kontanterna från när vi sålde vagnarna annars vet jag inte vad jag hade gjort. Så nu har jag premiärtankat nya bilen också 😉

I kväll har jag och barnen busat och hjälps åt att städa lite. G är på sommarfest med jobbet idag. Oliver somnade som en stock i kväll men Isabella somnade i bilen i eftermiddags så hon kan inte sova så hon och jag myser i soffan och tittar på My little pony tillsammans. Men jag tror att ögonlocken faktiskt äntligen blivit lite tyngre nu så det kanske blir natti natti även för henne.

Hoppas ni haft en bra helg!

20110619-200351.jpg

20110619-200405.jpg

20110619-200415.jpg

Bilder från morgonrundan.
Hoppas alla dom fina blommorna finns kvar tills på fredag så vi kan göra fina midsommarkransar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *