Effektivitet

Vi startade morgonen med storhandling på Maxi. Varsin bil- kundvagn med varsin unge i så gick handlingen väldigt smidigt. Oturligt nog så hade dom två lite morgontrötta föräldrarna kommunikationsproblem och den ena trodde att den andra svarade på att den hade inköpslistan med sig så den låg snyggt och prydligt kvar hemma på bänken. Men jag är otroligt impad över hur mycket jag kom ihåg ändå. Det är så skönt nu när kyl, frys och skåp är påfyllda. Just nu ser det ut som ett bombnedslag i kylen med allt som ska delas upp och frysas in.

När vi kom hem blev det en liten tur till öppna förskolan för barnen och pappsen och jag åkte in till stan för två ärenden (bla hämta “Dagispåsen”). Nu är vi hemma sedan någon timma, Oliver sover och jag försöker att få Isabella att vila. Tyvärr har hon som vanligt myror i brallorna så det är inte många sekunder som hon ligger stilla.

Idag har jag tackat nej till mitt spännande jobberbjudande, jag fick inte ihop det helt enkelt. Vi fullföljer nu familjens planer för hösten och det gör ju faktiskt att jag kommer att vara ledig i veckorna istället för om jag hade tagit nya jobbet hade jag säkert jobbat ihjäl mig 😉

Vi har även hunnit med att binda våra lån, fixa nya lampor till mammas bil och tokletat efter sambons kortdosa. Man är verkligen effektiv som småbarnsföräldrar.

Ikväll kommer tant-Anna hit och fredagsmyser och vi lääängtar. Jag hoppas på att han som ska komma och kolla på forden ikväll köper den så det problemet är ur världen. Vore väldigt skönt! Är så less på alla idioter som prutar och lämnar skambud innan dom ens sett bilen.

Nu är det lite städning, mellis och färgning av mitt hår som står på schemat! Trevlig fredag på er!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Effektiv var ordet! Samma här idag! Det är lite jobbigt mittuppi allt men sen helt plötsligt har man betat av hela listan 🙂 härligt med full kyl!

    Blev det bra i håret?

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *