Nattning

Det råder numera lite problem här hemma vid nattningen. Isabella är inne i en period där hon testar mig lite ibland. Just nu ska hon tydligen bli nattad först vilket ställer till vissa bekymmer. Vi har lockat med att hon får vara uppe och leka en stund till när lillebror nattas, hon har fått erbjudande att titta på film mm men det passar inte donnan. Så ikväll tänkte jag att jag skulle natta henne först och att hon skulle få se att det inte går något vidare bra när lillebror fortfarande är vaken. Men ikväll drog klockan iväg så Oliver fick sin välling inne hos Isabella och sedan somnade dom båda två bredvid varandra i Isabellas säng. Ursöta var dom där dom låg. Oliver vaknade som tur var bara till lite när jag bar in honom och vovven till hans säng, men han somnade om direkt när han lagt sig på sin kudde.

På tal om testing testing från min dotters sida så i måndagskväll upplevde jag en sån där fruktansvärd situation med barnen som man önskar att man sluppit. Visst dom bråkar, dom trotsar mm men när man hamnar i en situation där man inte räcker till åt båda barnen känns det fruktansvärt. Det var total kaos och jag kan än idag älta och fundera på om jag agerade rätt eller hur jag skulle ha gjort. Usch! Det är känsligt och enerverande ibland men efter dessa katastrofala situationer blir man kanske starkare och säkrare i sitt föräldraskap, eller totalt tvärtom kanske.

I morgon ska ni få se bilder på vår nyklippta lillebror. Han blev så söt. God natt!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Du det är SANT han fyller 1 år!! 😉

    Jag förstår precis vad du menar där när man inte räcker till.. man gör sitt bästa varje dag för att båda barnen ska känna sig sedda, älskade och uppmärksammade. Men vissa dagar/stunder räcker man inte till. Hur man än vänder på det så är man då bara en som ska räcka till två. Fy vad jobbigt det är… MEN som du skriver så stärker det en i föräldraskape..

    Nattningstekniken för kvällen verkade ju funka bra 🙂

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *