En liten sjukstuga

I natt har jag sovit extremt dåligt. Jag har legat fastkilad mellan två febriga barn. Det var riktigt skönt att få komma ut på en morgonpromenad i morse med stavarna och få sträcka ut kroppen. Vi tog sedan en lång förmiddagsvila allihop och barnens feber verkar ha gått ner till bara lite förhöjd temperatur. Skönt. Oliver har nu haft lite feber i några dagar men jag trodde att de berodde på att en av dom sista tänderna håller på att titta upp i hans mun. Men nu när Isabella i natt också fick feber så kanske det är något annat som går, dom har inget annat än feber inget snor eller så. Nu hoppas vi att febern försvinner eller inte stiger igen för vi har en rolig helg framför oss.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hoppas att dem kryar på sig snart !! Massa krya på er kramar ! Tant Anna och farbror Alex

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *