En varm & solig fredag

Åhh vilket underbart väder vi fick även idag. Härligt!
På förmiddagen var jag taxidriver åt fam.Lindell/Tonelli som skulle på återbesök på Danderyds sjukhus. Kul att man kan hjälpa till och dessutom så fick jag ju träffa lilla Amalia igen 😉 Isabella och Oliver tog med sig pappsen till öppna förskolan för lite bus och lek på förmiddagen. Båda mina sötnosar kom hem med varsin fin teckning till mig, man blir så rörd.
Idag fick jag visa att jag inte helt glömt bort hur man tvättar och fick fullt ansvar för tvättiden i tvättstugan. Jag klarade det galant, inga missfärgningar denna gång 🙂
Jag fick äntligen vår fåtölj såld idag också vilket känns jätteskönt eftersom vi inte hade plats för den längre. Annonsen har legat över en månad på Blocket så jag hade nästan gett upp hoppet eftersom allt annat jag lagt ut där har jag fått sålt ganska snabbt. Plötsligt händer det…
På eftermiddagen tog barnen och jag en liten skogspromenad till Överjärva Gård där vi fikade i solen och lekte en stund i sanden med Linus och Alma (och Jeanette och Ola med såklart, barnen var ju inte där själva)
När vi kom hem låg det ett brev från kusinerna till Isabella i postfacket, gissa om det gjorde hennes dag! Oj oj oj!

En härlig fredag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hej hopp,ja visst kan vi ses ngt nästa vecka:)Vi kan väl höras om tid o plats,ni är jättevälkommen hit om ni har bil:)kraaam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *