Fredag

Jag skulle vilja säga äntligen fredag men jag vill inte just nu att tiden ska gå så förbaskat fort som den gör….Men det är fredag redan och det är ju väldigt skönt med helg.
På förmiddagen idag tog sambon med sig barnen ner till öppna förskolan, där dom busade och pysslade och jag åkte istället till sats i Sollentuna och styrketränade så jag blir stark som en björn… Erhm om några år kanske 😉

Efter en mycket smarrig lunch, bestående av omelett med kantareller (i mitt fall kantareller med omelett, jag älskar verkligen kantareller och skulle nog kunna leva på det i flera veckor haha!!), så åkte vi till tant-Anna på fredagsfika. Anna går hemma och väntar på att bebisen ska titta ut snart, 2 veckor kvar till beräknat datum. Vi fikade, Oliver hade nog lika mycket ballerina-kladd i ansiktet som igår när vi åt lasange, och sedan tog vi en tur till lekparken.

Ikväll blev det Emil- och popcornmys i soffan.
En härlig fredag med andra ord!

Trevlig helg!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för ni kom ! Perfekt start på helgen att träffa er /3 Håller med dej kantareller är bra gott 😉 Hoppas ni får en trevlig helg ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *