Jag har blivit tant-Anna! ;)

Jag har blivit tant-Anna 😉 Jag Ă€r alldeles tĂ„rögd av lycka! I natt kom Ă€ntligen lilla Amalia till vĂ€rlden, tant-Annas och Alexs underverk. Det var underbart att fĂ„ vakna till vĂ€rldens sötaste bild pĂ„ telefonen. Jag har nervösĂ€tit allt jag kommit över sedan i fredagskvĂ€ll nĂ€r vĂ€rkarna började att komma och jag har inga naglar kvar haha!! Skönt att hon Ă€ntligen Ă€r hĂ€r och att alla mĂ„r bra! VĂ€lkommen lilla skruttan! Gissa om vi lĂ€ngtar efter att fĂ„ trĂ€ffa henne och förĂ€ldrarna nu! ♄

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för dina vĂ€rmande sms och tankar till oss. Vi lĂ€ngtar efter er med det ska bli sĂ„ mysigt och hĂ€rligt att ses ! Framförallt lĂ€ngtar jag till den dagen dĂ„ Amalia stĂ€ller sig och ropar Tant Anna .. 😉 Tusen kramar frĂ„n oss tre till er <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *