Underbara barn

Isabella var sur på förmiddagen idag för hon tyckte inte att hennes svarta gummistövlar var fina nog för henne att ha på sig. Haha! Ja, hon har bestämda åsikter om vad hon vill ta på sig och inte ta på sig, det kan man lugnt säga. Det är så fantastiskt i den här åldern att höra alla små konversationer hon har med sina dockor, med lillebror, hur hon pratar med andra barn och vuxna och höra allt som bara ploppar ut ur hennes lilla (stora) mun. Barn är ju så ärliga och säger precis det dom tänker.

Ikväll när jag nattade mina små sa Isabella “Mamma, jag har världens bästa lillebror man kan ha” Åhh man bara smälter när man hör det! Undrar bara hur mycket dom små har bråkat med varandra innan nattningen när jag var ute på stavgången??!! 😉

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *