Riddare

Idag har Isabella varit på en utflykt med sin förskolegrupp till Livrustkammaren. Det hade gått jättebra och alla barnen var så stolta eftersom dom dubbats till riddare. Jättespännande!! Isabella hade så mycket att berätta om sin dag på vägen hem.

Jag har idag skjutit i det årliga skinkskyttet på jobbet. Jag sköt -08 senast och jag hade inte så höga förväntningar idag men jag är mycket nöjd med min prestation. Jag träffade tavlorna och på vissa även på dom rätta ställena men någon vinst lär jag inte ha kammat hem tyvärr. Så bra var jag inte men positivt överraskad.

Nu är det fredag och helg, här hemma har vi lite dans som vanligt och sedan blir det Mini Mello.
Trevlig helg allesammans!!

Isabella visar stolt upp sitt riddarsvärd som hon gjort och sitt
riddarbevis som hon fick idag när hon blev dubbad

Join the Conversation

1 Comment

  1. Jag kan tänka mig att hon var stolt, bli dubbad till riddare måste ju vara hur häftigt som helst! Jag skulle gått i spinn om jag hade blivit det när jag var liten!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *