Husdjursmässa

Isabella är på benen igen vilket känns jätteskönt. Vi och mormor försökte oss på en liten utflykt till Kista och gick på Husdjursmässan. Våra barn får ju inga husdjur så då får man gå på Skansen och sånt här så dom också får träffa och klappa djur. Oliver stackarn han stod länge i kö för att gå in och klappa getterna. Han var supertaggad men så gjorde han illa sig på grinden när vi skulle gå in och när han sedan lugnat sig och gick omkring i “hagen” så skrämde en liten minigris tre av getterna som sprang rätt emot Oliver. Han blev, såklart, livrädd och vi fick gå därifrån. Vi har sett agility, katter, kossor, hästar, fåglar, marsvin, kaniner, kaninhoppning, hamstrar, illrar, mopsar mm. Det var en mycket rolig liten utflykt!

Isabella red på en jättesöt häst & fick en fin ansiktsmålning

Isabella klappar marsvin & ritar ett marsvin som äter en morot i solen

Isabella var inne hos fåren & mös en stund

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *