Nu tar vi helg

Igår fick vi riktigt mysigt sällskap av Anna och Amalia. Barnen blev överlyckliga när dom såg att dom kom med till hämtningen på dagis. Sedan blev det bus och lek, middag och soffhäng. Amalia verkade också gilla “Nalle har ett stort blått hus”. Senare kom även Alex och sambon och vi såg “Sverges mästerkock” tillsammans. Mysigt att ses lite mitt i veckan också.

Ikväll var det första kvällen själv med barnen sedan innan jullovet. Det gick såklart bra som vanligt. Båda barnen dök ner i Isabellas säng och somnade sött bredvid varandra och jag bar sedan in en snarkande Oliver till sin säng. Nu sitter jag och bara njuter av tystnaden och har krupit ner under duntäcket. I morgon är förskolan stängd så vi tog helg redan idag. Riktigt skönt och jag hann jobba undan massor och nu tömt alla inkorgar och högarna har försvunnit så det var med gott samvete som jag tog långhelg. På tisdag är det bara att ge sig på det igen för då har det väl tillkommit högar igen…

I morgon ska vi hem till gammelfarmor och gammelfarfar på fika och dit kommer även gammelmormor och mormor. Det ska bli supermysigt!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack snälla ni för igår var super mysigt ! Som du skriver så härligt att kunna ses alla i veckan ! Jag blir så varm i hjärtat när jag ser bilden på våra tjejer 😉 Och oliver blev jag varm i hjärtat av att jag fick natta… Det är en stor ära. Ha det så bra imorgon , men känner jag oss rätt hörs vi och säger trevlig helg <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *