Nästan en mästerkock

I måndags var jag inte lika lat som igår då det blev middag inne i stan. Nä i måndags kändes det tom som att jag nog skulle kunna söka till nästa säsong av Sveriges mästerkock 😉 Vilket god middag jag lagade till!! Jag hade inte bestämt vad jag skulle göra med kycklingen och jag började plocka ihop lite olika varor som fanns hemma. I slutänden blev det kyckling i en citronsås med timjan och till det serverades bulgur och knaperstekt bacon. Fråga mig inte efter mängderna i receptet för det har jag som vanligt ingen aning om men jag kan nog återberätta vad jag hade i. Kycklingen blev sådär perfekt mör och fin och inte alls torr. Jag älskar att experimentera i köket och i 9 av 10 fall blir det faktiskt ett lysande resultat. Skönt att det är åt det hållet och inte tvärtom. Maten räckte till två lunchlådor och det har smakat lika gott idag och igår till lunch.

Join the Conversation

6 Comments

  1. Så gott det lät och såg ut:)
    Usch jag är ingen mästerkock alls jag haha,sambon e då mästerkocken i vår familj.
    kram o godnatt.

  2. Det ser jättegott ut. ! Tycker du ska söka för du är verkligen jätteduktig i köket med mat lagning och bakning 😉 önskar ja vore det men ja e bra på att städa 😉 längtar tills imorgon ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *