Helgen är här!

Tur att jag hade en sådan god matlåda med mig idag med lamm, ruccolakräm och sallad för dagens middag blev en katastrof. Det slutade med korv med bröd när vi stressat kom hem efter jobb, förskola,köer, maxibesök och lite mer köer.

Men rucculakrämen som jag hade till lunchen kan jag verkligen rekommendera er.
Mixa ruccola, basilka, persilja, majonäs, creme fraiche, salt och peppar till en kräm. Jättegott! Nästa gång ska jag testa att ha i lite vitlök också, tror att det kan höja smaken ännu mera.

I morgon kommer Michaela med familj hit och äter lunch, vågar knappt nämna det för vi har haft en sådan otur med sjukdomar och annat från båda sidor som gjort att vi inte setts på jättelänge! Augusti senast om jag inte tar fel…

Trevlig helg!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad gott det ser ut ! Det ska jag prova =)Hoppas ni får en mysig lördag tillsammans ! Kramar från oss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *