Rapport från kontoret

Sista veckan innan semestern har börjat, det ska bli så skönt med lite ledighet!
Nu är det klart med att jag i september börjar på en ny tjänst, tyvärr fick jag inte den jag ville ha utan det blir en ny tjänst inom Polismyndigheten. I ett annat distrikt, med nya människor, med nya möjligheter och med nya spännande arbetsuppgifter.
Det är bara att fortsätta att söka utanför myndigheten och hålla tummarna! Jag är lite less på hela polismyndigheten fast det ska man väl inte säga högt egentligen. Äh det är ju faktiskt ingen nyhet för någon!
Nu är det bäst att jag sätter igång med alla högar och allt som hänger över mig.

20120702-072952.jpg
En trött mamma som gärna hade haft sovmorgon

Join the Conversation

2 Comments

  1. Snygga du!! synd att du inte fick tjänsten du helst ville, men håller tummarna hårt för en tjänst utanför myndigheten!! Kram

  2. En oförskämt snygg mamma ! Ser inte det minsta trött ut 😉 Han ska bara veta vad han går miste om ! Är övertygad om att du kmr stå starkare än någonsin på bena, rakryggad med huvet högt som bara du kan..
    Du är en stark o klok tjej Anna ! Kämpa på <3

Leave a comment

Your email address will not be published.