Mina hjärtegryn


anderssonlindstrom @ Instagram
Oliver i sin nya pyjamas och bellabus i sin nya hängselkjol som hon önskat sig. Åhh mina gullungar, är så glad att dom i alla fall sover hemma i helgen så jag får kramas lite med dom ändå.
Det här har verkligen varit min skräck och näst nästa torsdag är det oundvikligt. Jag har sedan jag var liten lovat att mina barn aldrig skulle behöva uppleva detta, att jag ska kämpa för att undvika men jag har inte ens fått den chansen nu… och nu står vi här och det är inte bara ett misslyckande som jag känner, utan mycket mycket mer.
Det har gått bra för barnen att träffa och umgås med deras pappa, igår och idag, men runt omkring har deras oro och att dom påverkas något enormt visats. Det har jag såklart räknat med men det gör inte mindre ont i mig för det. Mina älskade barn♥

Join the Conversation

1 Comment

  1. Usch jag lider med dig. Jag vet ju inte vad som hänt men jag kan ju förstå känslan av att behöva vara ifrån sina barn. Jag hoppas att ni hittar en lösning så att det blir så bra som möjligt för dig och dina små godingar. STor kram

Leave a comment

Your email address will not be published.