Kalashelg

20121029-153413.jpg

20121029-153425.jpg

Tänk att min tjej redan är 5 år!!
Vi har firat hela helgen, grannarna var först ut i fredagskväll med lite middag och fika. I lördags kom kusinerna, moster-Lena, Andreas, mormor, gammelfarmor, gammelmormor och farmor. I söndags kom kompisarna och en del föräldrar så det var fullt hus! Isabella somnade sött och väldigt nöjd igår kväll. Isabella fick så mycket fina och roliga paket, mycket pyssel som hon älskar. Vi hade även lite pysseltema på kalasen med pysselbord där man fick göra sin egen partyhatt vilket verkade mycket uppskattat. Kusinerna fick pyssla små pappaskar och dom blev också väldigt fina.
Själv hade jag fullt upp med allt roddande så tyvärr hann jag inte fotografera så mycket men men man kan inte hinna allt!

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Grattis till din fina 5-åring!! Här hemma hade vi också pysselbord på helgens kalas och det tänker jag fortsätta med. Skönt med en lugn aktivitet mellan varven 🙂 Kramkram

Leave a comment

Your email address will not be published.