Snökaos

Ja idag var det ju snökaos här, det är nog få som kunnat undgå det.. Men jag ska inte klaga för det första valde vi ju pulka i morse vilket visade sig vara det absolut bästa valet. När jag kom till tåget i morse fick jag vänta 6-8 minuter och när jag klev på tåget visade det sig av andra ilskna resenärer att tåget tydligen var 35 minuter sent. Kändes skönt att för en gångs skull inte behöva bli irriterad. På eftermiddagen gick jag lite tidigare från jobbet då jag förstod att det skulle ta längre tid hem och visst min vanligtvis 6 minuter korta resa tog idag 40 minuter men jag behövde aldrig bli upprörd och känna mig stressad. Skön känsla! På vägen, precis när jag satt och tänkte på att jag glömt att förbereda middag fick jag ett sms från grannen Lisette som ville bjuda mig och barnen på middag. Det kändes inte som att det kunde passa bättre än just idag så vi pulsade dit och busade med Oscar och åt en smaskig middag. Är så otroligt glad över alla fina människor jag har runt om mig. När vi gick den lilla biten hem ville Oliver absolut dra Isabella i pulkan, det har nog aldrig tagit så lång tid att gå rakt över gatan. Haha!! Men det var ju så spännande att titta på de tre bussarna som kört fast på gatan. Sedan busade vi lite i snön på baksidan innan vi gick in och kröp ner under täckena 🙂 En bra dag om ni frågar mig!

20121205-225048.jpg

20121205-225056.jpg

Liten drar stor

Leave a comment

Your email address will not be published.