Blodgivare

I torsdags gick jag och kollegan Maria till Blodbussen som stod i Sollentuna och lämnade blod. Jag blir lika stolt över mig själv varje gång eftersom jag inte tycker om något som har med sjukhus att göra, lukten av sterilt gör mig svimfärdig och blod ännu mer och för att inte tala om sprutor och stick… Men 4,5 dl blod fick dom av mig trots allt. Kändes tryggt att ha Maria med och jag stirrade ut på reklampelaren utanför fönstret, har aldrig tyckt att Leonardo di caprio är snygg men det gick bra att kolla på honom i det läget 😉 Nu hoppas jag att någon får nytta av mitt blod!

Blodgivare

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Det var som sjutton. Detta hade jag inte väntat mig av dig med tanke på din tidigare inställning till att besöka sjukvård och tandläkare. Imponerande !!

Leave a comment

Your email address will not be published.