Stressad

Om jag lever när jag är 50 och inte fått en hjärtinfark så kommer jag att vara nöjd…Idag har det varit en stressig dag. Fast jag tycker att de flesta dagarna känns så. Det känns som att jag ständigt stressar och har dåligt samvete för barnen och jobbet 🙁
Men idag har jag i alla fall efter en katastrofmorgon fått ihop en stressad träning på lunchen, hämtat barn, bytt däcken på bilen (efter letande av däckfirman som plötsligt flyttat till Spånga med mina däck) och jag har jobbat och hade någorlunda koll på cheferna.
Det fick bli ett onyttigt mellis på donken, eftersom jag blev tvungen att hämta barnen innan besöket på verkstaden då risken att fastna i köer blev stor, men det gick bra att jobba på donken också med min dator 🙂

20130416-214248.jpg

20130416-214648.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published.