:(

Jag hatar jämna onsdagskvällar! Jag hatar jämna torsdagar! Jag avskyr jämna helger då vi tvingas vara ifrån varandra. Jag lär mig aldrig att gilla detta.. I helgen har jag verkligen roliga planer men det är ändå en enorm stor saknad, kanske mest för att den är påtvingad?!

Vi missade glassbilen förra fredagen och snabbt säger man att vi går till den nästa fredag men så inser man att nej just det vi får vänta en vecka till fast då är det midsommar så vi får vänta ytterligare två veckor till! Någon ringer och frågar om vi kan komma över i helgen och nej barnen är inte hemma och helgen efter kan vi inte men en helg nästa månad kanske…
Jag är så trött på det här livet, det är inte roligt. Inte alls!

Barnens far har aldrig varit intresserad av familjeliv och aldrig prioriterat sina barn men nu av ren prestige ska han visa världen att han är världens bästa pappa som tar hand om sina barn varannan helg. Thats it! övrig tid, nä. Och plötsligt är det roligt att leka familj med en liten tjej istället. Suck!

Jag mår inte dåligt över honom, tycker att det är lite befriande att slippa leva ihop med jättebebisen men jag saknar att få vara med mina barn och avskyr att tvingas samarbeta med just en jättebebis! En riktig energitjuv!

Nu är barnen lämnade och jag ska ta mig till jobbet. Nu är jag Anna, singelpinglan för några dagar!
Maria fyller år idag så det blir nog en rolig dag! Barnen plockade blommor till henne längs vägen till dagis. Jag gissar att hon blir glad !

Leave a comment

Your email address will not be published.