Knut

Jag kände hur knuten spändes åt, hårt, sent i onsdagskväll. Jag insåg rätt omgående att den här knuten har kommit för att stanna ett tag. Två-tre veckor gissar jag på, tills flytten är över. Tänk om man kunde loosa 10 kg på kuppen, det skulle ju vara något positivt i eländet men de tror jag ju inte för jag känner mig själv jävligt bra vid det här laget 😉
Jag har packat en hel del i helgen med mamma. Jag blir så rörd av alla som hört av sig och erbjuder sin hjälp. Jag och barnen är verkligen lyckligt lottade med fina människor runt omkring oss.
Nä over and out från min borg som numera dekoreras med kartonger 😉 i morgon måste man tillbaka till jobbet igen. God natt! Håll tummarna för att jag vaknar i morgon utan den svullna läpp som jag har fått, jag ser ut som jag gjort en misslyckad läppoperation.. Allt annat än snyggt kan jag meddela. Ankläppar! De gör fruktansvärt ont också 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published.