Alla skitars dag

♥Ja det är vad jag har kallat denna dag som bitter singel och sedan med en kille som jobbar mycket kvällar. Jag tycker mest att det en dag för att affärerna ska tjäna lite extra pengar på oss konsumenter. Jag älskar G och alla andra nära å kära lika mycket vilken dag den än är. Så istället kan man skänka en slant till hjärtforskningen. G jobbar ju självklart ikväll men vi har idag varit i Söderhallarna och ätit lunch, handlat gott bröd och choklad. Vi tog sedan en blåsig promenad i solskenet på söder och tog en värmande fika innan vi åkte hem. Hoppas att ni har haft en lika mysig dag som jag har haft, för det är ju trots allt mysigt med alla hjärtans dag. Ikväll blir det lite Elle läsning i soffan tror jag med lite choklad (jag har misslyckats, äter choklad igen) Ta hand om er!♥

 351680-369

Dessa fick jag av G igår kväll när han kom hem från jobbet, fina ellerhur?

 

♥♥Kram å Hej♥♥

Leave a comment

Your email address will not be published.