Snö

Kom precis in från kvällsrundan med Tjorven och jag kan meddela att det är svinkallt ute och det är snö på marken. Burr, skulle vara perfekt att mysa med älsklingen, se en film och dricka varm choklad. Men det får bli en annan kväll men annars ställer nog Tjorven upp på att sitta i soffan och kolla på film ha ha!. Jag fick en gruvlig huvudvärk på sena eftermiddagen men efter lite vila tillsammans med Isabella och självklart Tjorven (hon bangar aldrig på lite vila) känner jag mig nu bättre men är fruktansvärt trött så jag ska nog lägga mig nu om jag bara kan slita mig från datorn 🙂

Imorgon blir det att åka och handla, städa, tvätta och sedan ta det lugnt på kvällen tror jag.

Jag ser nu fram emot tisdag för då ska jag, Isabella och Tjorven åka och träffa min kära vän som är i Sverige och hälsar på, vanligtvis bor hon med sin familj i Danmark under sin mammaledighet då hennes kille pluggar där. Ska bli så kul att träffa henne och sonen, vi ses ju inte lika ofta längre av ganska naturliga skäl.

Nåja sov gott allesammans!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.