Gårdagens utflykt gick till närheten av Mariefred

Igår förmiddag hoppade jag, Isabella och Tjorven in i bilen efter den värsta natten på länge, Isabella skrek nämligen från och till under hela natten och jag har ingen direkt aning om varför. Hursomhelst så blev det en utflykt ner till Qvartinge utanför Mariefred. Vi hälsade på min vän Michaela och hennes son Christoffer som vanligtvis bor i Danmark under mammaledigheten, men nu var hon hemma och hälsade på. Dagen bjöd på mycket bus, god mat, fika och massor av frisk luft. Tjorven var också helnöjd efter att fått leka massor med Michaelas hund Sally. Med andra ord, det var en riktigt lyckad dag.

På vägen hem stannade jag till vid djursjukhuset för att hämta ett nytt recept till Tjorvens medicin, jag passade samtidigt på att väga Tjorven. Hon hade gått upp dom kilon som vi hade fått ner henne så nu är det bantning som gäller igen. Stackars Tjorven nu ska jag koka morötter till henne.

 

Dagens utflykt gick till Vinterviken och det var en ruskigt kall promenad.

Snart kommer Jennie över på middag, det ska bli mysigt.

 

 351680-398351680-399

Bilder från vår ruskigt kalla promenad i Vinterviken idag

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.